EXCLUSIV. Inca un primar din Caras-Severin condamnat pentru infractiuni de coruptie! Pretinde ca a luat banii pentru comunitate!

Joi, 25 Ianuarie 2018, ora 09:01
66 citiri
Lunga lista a edililor caraseni condamnati pentru fraudarea in diferite forme a fondurilor europene alocate prin APIA pentru intretinerea pasunilor este completata de primarul comunei Domasnea, care se bucura deja de statutul de condamnat penal dupa ce si-a desfigurat un consatean!

Tribunalul Caras-Severin l-a gasit vinovat de comiterea a trei infractiuni pe Petru Lorint si l-a condamnat in prima instanta. Primarul Domasnei a pledat vinovat in fata acuzatiilor aduse de procurorii anticoruptie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.