EXCLUSIV! Mobilizare pe Bega! Ce DESCOPERIRE surpriza au facut scafandrii si politistii in apele canalului la Timisoara? FOTO si VIDEO!

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 17:21
96 citiri
TIMISOARA. Cautari intense in apele canalului Bega la Timisoara. O echipa formata din politisti si scafandri cerceteaza amanuntit fundul raului, in zona podului de la Mihai Viteazu. In timpul verificarilor au facut o descoperire surpriza.
Anchetatorii incearca sa recupereze din apa un pistol, dupa ce autorul unei tentative de talharie a recunoscut ca a aruncat arma in canal, ca sa-si ascunda urmele.
Atacul a fost dat in 16 octombrie intr-un local din zona Calea Aradului. Chiar in zori, angajata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.