EXCLUSIV. Politicieni, interlopi si functionari, in palierul de sprijin al lui Iosif Armas, liderul grupului infractional organizat care a ruinat Baile Herculane!

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 09:03
137 citiri
Cel mai rasunator dosar din Caras-Severin a fost detonat zilele acestea de procurorii DIICOT, dupa ce DGA a sesizat din oficiu si cercetat ca la carte cele mai condamnate fapte din judet: devalizarea SC Hercules SA!

Procurorii DIICOT au deschis un amplu dosar de cercetare penala impotriva mai multor oameni de afaceri din statiunea Baile Herculane dupa ce au decis ca este vorba despre constituirea unui grup infractional organizat care ar fi activat pentru devalizarea statiunii Baile Herculane ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.