EXCLUSIV Romanii care s-au declarat romi pentru a primi 500 de lei de la UE: "Ce, tiganii nu sunt oameni? Daca trebuie sa fim tigani, sa fim tigani!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 14 Februarie 2016, ora 17:39
101 citiri
"Masuri inovatoare pentru facilitarea acccesului pe piata muncii a grupurilor vulnerabile". Este denumirea pretentioasa a unui proiectu finantat de Uniunea Europeana cu aproximativ doua milioane de euro pentru sprijinirea persoanelor de etnie roma, a femeilor (considerate persoane vulnerabile) si a persoanelor cu dizabilitati. Proiectul are propriul site www.da-miosansa.ro si este implementat de Alianta Sindicatelor Timis in parteneriat cu Sindicatul "Prometeu" Suceava, SIVECO Romania S.A., ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.