EXCLUSIV. [VIDEO]: Fostul comisar-sef al Garzii de Mediu Caras-Severin, ridicat de DIICOT! Avea laborator de droguri si cultura fabuloasa de cannabis!

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 21:00
114 citiri
Marius Cirpean, omul care statea nu de mult in genunchi, cu pistolul la cap, amenintat fiind de lumea interlopa, a fost scos astazi in catuse din casa sa din comuna Berzovia!

Pe cai mari in perioada de glorie a PDL-ului, cand era abonat la banii publici prin contracte cu Consiliul Judetean Caras-Severin, Marius Cirpean a cazut in cap dupa ce in carti au intrat si alti "baieti destepti", iar el a ratat ocazia de a fi ales primar al orasului Bocsa. A ajuns sa imprumute sume uriase de la camatari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.