Expert acuzat de un milionar ca a favorizat statul intr-un proces de 20 de milioane de euro: "O sa ne facem singuri dreptate"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 17:30
78 citiri
Unul dintre cele mai mari dosare de expropriere din Romania, cu o miza de peste 20 de milioane de euro, continua si dupa pronuntarea sentintei finale de la Curtea Suprema. Nemultumit de valoarea despagubirilor primite pentru terenul de care a fost expropriat pentru construirea autostrazii, milionarul timisorean Adrian Luca a declansat ofensiva impotriva unuia dintre expertii din dosar. Proprietar al unei suprafete de 150 de hectare de teren la intrarea in Arad dinspre Timisoara, unul dintre cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.