FABULOS. Directori corigenti in invatamantul din Caras-Severin! Unsi pe functii de PSD si PNL, multi profesori cu greutate s-au facut de ras!

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 13:01
24 citiri
Nume grele de profesori caraseni care au vizat posturi de directori in scolile si liceele judetului au cazut rusinos la proba scrisa a examenului organizat dupa o lunga perioada in care partidele aflate la putere si-au rasplatit dascalii simpatizanti punandu-i pe functii de conducere!

Organizarea examenului pentru ocuparea posturilor de directori de scoli a starnit mari controverse in invatamant, Ecaterina Andronescu dand chiar si o lege prin care amana aceste examene. Ministrul Dumitru a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.