Fantanile lui Martinescu, oprite in toiul verii! Nepasarea si indolenta primarului Boldea, sanctionata de lugojenii care nu mai au de unde sa isi ia apa de baut!

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 18:59
61 citiri
Un numar de 22 de fantani publice, din totalul celor 38 existente in Lugoj, au fost inchise in mijlocul verii la Lugoj, in conditiile in care apa de la reteaua orasului nu este buna de baut.

Masura a fost luata de Serviciul Public de Administrare si Intretinere a Domeniului Public, din cadrul Primariei Lugoj, serviciu care se afla teoretic, in subordinea viceprimarului Cristian Galescu si care administreaza si intretine aceste fantani. Seful SPAID Tiberiu Olteanu, spune ca rezultatele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.