Fii un cetatean implicat! Afla cat este de importanta experienta obtinuta prin voluntariat, la FEAA, in cadrul Universitatii de Vest Timisoara!

Marti, 10 Mai 2016, ora 14:23
53 citiri
TIMISOARA. Experienta profesionala dobandita prin voluntariat, in conformitate cu legislatia nationala si cea a Uniunii Europene, nevoile reale si imediate ale tinerilor sunt subiectele principale ale unei importante conferinte ce va fi organizata de Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest Timisoara.
Evenimentul urmareste incurajarea tinerilor sa se implice in dezbateri si procese consultative. De asemenea, are in vedere dezvoltarea personala prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.