Fiul fostului lider al minerilor Miron Cozma, ELIBERAT dupa cinci ore de audieri. Dan Cozma: "A fost o greseala. Am raspuns la toate intrebarile. Nu e vorba de nicio evaziune fiscala"

Sursa: Gandul
Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 08:38
189 citiri
Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, a fost lasat liber de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, care l-au audiat, marti seara, timp de aproximativ cinci ore intr-un dosar de evaziune fiscala, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dan Cozma a iesit insotit de catre avocata sa, dupa aproximativ cinci ore de audieri intr-un dosar de evaziune fiscala, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. El a declarat presei ca toata intamplarea a ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.