Fost membru CC al PCR, Cetatean de Onoare la Timisoara, la 25 de ani de la Revolutie: "A validat celebrele opere ale Elenei Ceausescu, in comisia stiintifica"

Sursa: Adevarul
Luni, 03 August 2015, ora 19:28
95 citiri
Liberalul Anton Anton, fost ministru al Educatiei in Guvernul Tariceanu, fiul lui Ioan M.Anton, a ridicat diploma de onoare post-mortem pe care fostul rector al Universitatii Politehnica l-a primit de Ziua Timisoarei. Titlul de Cetatean de Onoare pentru Ioan M.Anton a starnit discutii la Timisoara, acesta fiind membru al CC al PCR. Consilierul local Flavius Boncea a parasit sala in timpul decernarii titlului pentru Ioan M.Anton. "Dupa ce vineri am luat cuvantul solicitand plenului Consiliului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.