Fost PSD-ist cu greutate, angajat consilier al unui parlamentar PNL: "Nu fac politica. Fac doar activitate de consiliere"

Sursa: Adevarul
Vineri, 16 Martie 2018, ora 15:28
75 citiri
Un membru marcant al PSD, plecat din partid in urma cu aproximativ un an, a fost preluat in echipa sa de un parlamentar PNL. "Nu fac politica. Fac doar activitate de consiliere", a declarat fostul social-democrat. Printr-un email transmis presei, deputatul PNL de Timis Marilen Pirtea a anuntat ca noul sau consilier de presa este Horea Bacanu. Sociolog de profesie, Bacanu este un fost membru marcant al PSD, fiind vicepresedinte al PSD Timisoara si candidat la functia de presedinte executiv al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.