Fostul sef al Finantelor din Timis, judecat intr-un dosar DNA, s-a imbolnavit grav inainte de pronuntarea sentintei finale: "Viata lui s-a terminat. E o aEuroaEurolegumaaEurosaEuros"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Mai 2015, ora 15:22
115 citiri
Curtea de Apel Bucuresti a pronuntat la sfarsitul saptamanii trecute sentinta finala in cazul escrocilor de la Radisson, Ciprian Nistor si Andreas Nadasdy, care au inselat peste 100 de oameni de la care incasat un milion si jumatate de euro, avans pentru apartamente pe care nu le-au construit niciodata. Inculpat in dosar este si fostul sef al Fiscului si al Garzii Financiare Timis, Ionel Olari, acuzat ca i-a protejat pe escroci in schimbul unor foloase necuvenite: bani si vacante de lux.
Chiar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.