FOTO A fost inaugurata cea mai mare si moderna sera din Romania. Rosii ca in Olanda, produse in judetul Timis: "Totul este computerizat"

Sursa: Adevarul
Joi, 19 Octombrie 2017, ora 19:54
261 citiri
La iesirea din localitatea timiseana Biled (la 30 de kilometri de Timisoara), a fost pusa pe picioare cea mai mare si totodata cea mai moderna sera din Romania. Silvia Raileanu (35 de ani) este o tanara nascuta in Republica Moldova, dar stabilita in Romania din timpul liceului. A terminat Facultatea de Drept in Timisoara, oras in care s-a stabilit. Fara nicio experienta in domeniul agriculturii, conducand inainte restaurantul Leonardo Da Vinci din Timisoara, Silvia Raileanu a avut curajul sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.