[FOTO] Chip de copil, luminat de sarbatori! O delegatie a lui Mos Nicolae a dus daruri si bucurii la Centrul Scolar "Alexandru Rosca"

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 16:31
82 citiri
Tinerii de la Interact au venit in intampinarea sarbatorilor printr-un proiect dedicat copiilor ce studiaza la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Alexandru Rosca" din Lugoj.
Incarcati cu daruri, acestia au desfasurat luni, 4 decembrie, o actiune menita sa aduca bucuria iernii mai aproape de cei mici.
"Scopul proiectului a fost de a inveseli copiii, de a petrece timp calitativ alaturi de ei. Impreuna cu membri clubului si copiii din internatul centrului am confectionat bete, specifice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.