FOTO Conditia artistului in Timisoara. Galeria de arta care a intrat in faliment dupa ce primaria a marit chiria de 46 de ori: "Mi-au spus sa vand si votca"

Sursa: Adevarul
Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 12:12
76 citiri
Bienala Art Encounters 2017 de la Timisoara - cel mai mare eveniment de arta contemporana din Romania, se va incheia luni. Totusi, unul dintre spatii a fost deja inchis. Este vorba de Calpe Gallery, din Bastionul Theresia, care, odata cu finalul Art Encounters isi inceteaza existenta. Dupa cinci ani de prezenta in peisajul artistic de la Bastion, intrarea in Cetatea Timisoarei, galeristul Calin Petcana este obligat sa paraseasca spatiul pe care l-a avut in chirie de la Primarie. Ultima ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.