FOTO Cum a putut sa urateasca o cladire istorica din Timisoara. "Nu doar ca nu s-a respectat cromatica, dar o cladirea trebuie zugravita in intregime"

Sursa: Adevarul
Marti, 17 Aprilie 2018, ora 16:28
122 citiri
Casele gemene Csermak, din cartierul istoric Iosefin, au continua sa sufere de pe urma celor care nu dau doi bani pe patrimoniul Timisoarei. Nu cu multa vreme in urma, turnul din dreapta, aflat in pericol de prabusire, a fost refacut dupa ce arhitectul Valentin Luca a intocmit un proiect de restaurare, in valoare de 10.000 de euro, pe care l-a donat asociatiei de locatari. Pentru lucrarea efectiva, 90 la suta din bani au fost dati de Primarie, restul de locatari. A urmat si restaurarea fatadei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.