FOTO Cum arata un permis de conducere auto in 1946: Amenda pentru "Orice conducator de vehicul, care merge cu o iuteala mai mare de 25 km pe ora, in orase, comune rurale sau catune"

Sursa: Adevarul
Marti, 31 Martie 2015, ora 17:20
98 citiri
Putina lume a avut ocazia sa vada cum arata un perimis de conducere din anul 1946. Volumul "Memoria si diversitate culturala - Mesterii de care ne amintim", semnat de Smaranda Vultur, Vlad Colar, Thomas Remus Mochnacs si Gabriela Panu, lansat in cadrul evenimentului Bookfest Timisoara, de la sfarsitul saptamanii, prezinta un asemenea act. In cartea frumos ilustrata am putut gasi un permis de conducere pentru automobile eliberat in 13 martie 1946, pe numele soferului timisorean Spina Andrei. Era ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.