FOTO Mega Image deschide primele magazine la Timisoara: "Timisorenii sunt extrem de diferiti. Ne-a luat 20 de ani sa putem ajunge aici"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 30 Mai 2018, ora 12:19
69 citiri
Retailerul belgian Mega Image, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, cu o retea care cuprinde aproape 600 de magazine, intra si pe piata din Timisoara. Mega Images are aproape 600 de magazine in Romania, insa marea lor majoritate, 510, se afla in Bucuresti si Ilfov. In 2017, Mega Image a inaugurat primele magazine din Cluj (unde exista deja zece unitati Mega Image si Shop&Go, plus un magazin in comuna Floresti). Iata ca anul 2018 inseamna venirea retailerului belgian ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.