FOTO Romii se plang de lipsa de civilizatie a "vagabonzilor" Timisoarei: "Este inadmisibil ce se intampla intr-un oras care se pretinde european"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 09:31
93 citiri
O familie de romi din Timisoara este pur si simplu exasperata de haosul produs pe strada pe care locuiesc. Acestiau sunt vecini pe strada Brancoveanu din zona Elisabetin, cu Azilul de Noapte a Federatiei Caritas. Romii se plang ca nu pot avea liniste din cauza oamenilor fara adapost si cer ajutorul autoritatilor locale. "Este inadmisibil ce se intampla intr-un oras care se pretinde civilizat. Aici numai civilizatie nu este. Sunt adunati toti vagabonzii Timisoarei. Nu numai tiganii fac dezordine, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.