FOTO si VIDEO! Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timis. Cum ajungea tutunul pe piata din Timisoara si unde era tinut?

Joi, 07 Iulie 2016, ora 08:21
101 citiri
TIMISOARA. Operatiune in forta a politistilor de frontiera din Timis, in aceasta dimineata. Oameni legii au descins in 20 de locuinte si sedii de firma din 4 localitati, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. 16 suspecti vor fi dusi la audieri in fata pocurorilor de la Parchetul local.
Suspectii au fost monitorizati timp de aproape jumatate de an, perioada in care politistii de frontiera timiseni au interceptat mai multe transporturi de tigari. Oamenii legii spun ca marfa provenea din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.