FOTO VIDEO Sechestrata si batuta de prietenul ei timp de 22 de ore: "M-a tarat prin bucatarie tinandu-ma de par, iar apoi mi-a smuls parul din cap"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 20:11
385 citiri
Un barbat cu dubla cetatenie romano-belgiana s-a dovedit o bestie pentru prietena lui, o tanara de 26 de ani din Lugoj. Conform www.voceatimisului.ro, Adrian Claudiu Bajusz, in varsta de 35 de ani, a sechestrat-o pe fata 22 de ore, timp in care si-a batut prietena cu bestialitate. Tanara s-a ales cu trei coaste rupte, cu rani la ochi, fara par in cap si vanata pe tot corpul. "Femeia a fost literalmente distrusa de prietenul ei gelos, un psihopat care a batut-o pe tot parcursul timpului in care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.