Frumusetile Banatului, "vandute" in Germania! Imaginile lui Sabin Dorohoi si aventurile lui Flaviu Cernescu ajung la Deutsche Welle!

Vineri, 03 Iunie 2016, ora 13:05
34 citiri
Scurt metrajul regizat de Sabin Dorohoi, "Light Line", este cea mai noua productie a studiourilor Western Transylvania Studios si a fost realizat pentru postul Deutsche Welle. Acesta este disponibil in doua versiuni internationale, ambele in limba engleza.

Reportajul a fost conceput pentru promovarea turistica a Romaniei in general si a Banatului in mod special. "Sportivul de slackline, Flaviu Cernescu, a renuntat la slujba sa ca programator pentru a se avanta pe inaltimi ametitoare si pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.