Functionarii Primariei Timisoara, amenintati de Robu cu DNA-ul, primesc de la primar o noua nota interna: "Sunt cautate acte originale date nu stiu cui"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Martie 2015, ora 23:08
79 citiri
La mijlocul lunii trecute, primarul Nicolae Robu le-a trimis functionarilor din subordine o nota interna in care a solicitat atentia maxima in semnarea documentelor cu care lucreaza, atentionand ca in cazul unor fapte de coruptie va sesiza el insusi organele de ancheta. "Daca voi afla ca astfel de practici au loc in Primaria Timisoara voi sesiza imediat, eu insumi, organele abilitate sa se ocupe de asa ceva, fara niciun menajament", se arata in nota interna transmisa de Robu si publicata de www. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.