Furios, a gonit cu o masina furata prin tot orasul si a spart usa unui bloc. Ce l-a suparat atat de tare pe un tanar din Timisoara?

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 10:44
127 citiri
Tweet TIMISOARA. Aventura unui tanar de 23 de ani din Timisoara s-a incheiat la spital dupa ce acesta a furat o masina, a gonit cu ea pe strazile din oras si a vandalizat intrarea intr-un imobil. Dupa ce medicii il vor pune pe picioare, tanarul va avea de-a face cu politistii si risca sa ajunga dupa gratii.

Toata aventura a pornit de la faptul ca iubita tanarului a refuzat sa-i raspunda acestuia la telefon. Supararea lui a fost atat de mare incat nu a mai tinut cont de nimic si a vrut neaparat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.