[GALERIE FOTO] De Ziua Pamantului, perechile cu o vechime de peste 50 de ani in viata de cuplu, au fost premiate de catre Primaria Oravita!

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 17:02
145 citiri
Premiera consumata in toamna anului trecut, in materie de premiere a cuplurilor cu o vechime de peste 50 de ani in viata de familie, s-a repetat vineri in Sala Mare de sedinte a Primariei Oravita.

De Ziua Pamantului, 30 de cupluri cu o vechime cuprinsa intre 50 si 67 de ani de casatorie au fost premiate de catre autoritatile publice locale oravitene. Frumos imbracati si tinandu-se de mana, unii mergand in carje, cuplurile ce si-au consolidat relatia de-a lungul timpului, au participat vineri, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.