Goana cu focuri de arma la Timisoara! Luptatorul de K1 Florin Ilie i-a dat un cap in gura unui politist. Cum a fost prins?

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 02:37
463 citiri
Politistii au incercat sa il opreasca pentru un control de rutina in trafic pe sportivul timisorean luptator de kickbox Florin Ilie. Acesta insa a ignorat semnalul agentului si a calcat pedala de acceleratie pe Calea Sagului.

Rutieristii s-au luat dupa el si l-au urmarit pana in Calea Girocului, unde Florin Ilie a abandonat masina si a fugit printre blocuri. Politistii de la Circulatie l-au urmarit si au reusit sa il ajunga, moment in care, sportivul s-a apropiat de unul dintre agenti si i-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.