Gogosi calde, aranjamente din fructe si duble cu mingea! Ce nebunii au pus la cale elevii la Targul Liceelor din Timisoara pentru a-si atrage viitorii colegi? FOTO!

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 17:23
188 citiri
TIMISOARA. Gogosi savuroase, platouri cu aranjamente spectaculoase din fructe si demonstratii cu mingea de fotbal. Sunt doar cateva dintre metodele prin care liceenii din Timisoara au incercat sa isi atraga un numar cat mai mare de colegi, la Targul Liceelor din acest an, desfasurat la cantina studentilor din Complex.
"Mi se pare ca e foarte bine ca se fac targurile astea, pentru ca asa putem sa vedem si noi ce se intampla la fiecare liceu", a spus unul dintre elevii care au vizitat targul.
"E ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.