Gradinita privata sau gradinita de stat? Inspector scolar: "Nu ar trebui sa existe diferente. Din pacate, sunt vizibile"

Sursa: Adevarul
Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 06:01
107 citiri
Deciziile care ii vizeaza pe copii sunt, fara indoiala, cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia parintii. Iar una din primele decizii grele care vizeaza viitorul copiilor este alegerea gradinitei. Dezvoltarea invatamantului prescolar privat i-a atras pe parintii care vor sa le ofere conditii bune copiilor. Diferenta o fac, insa, costurile, cheltuielile pentru o gradinita privata fiind crescute. Alex are doi ani si 11 luni. De la 10 luni, parintii l-au dus la o cresa privata unde au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.