Groaznic accident de circulatie in judetul Timis! Un barbat si-a vazut moartea cu ochii, dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR!

Luni, 16 Februarie 2015, ora 10:15
91 citiri
Tweet TIMIS. Un barbat din Banat, administrator de firma, practic si-a vazut moartea cu ochii, dupa ce a intrat cu masina la volanul careia se afla, intr-un TIR care circula regulamentar din sensul opus. Ceilalti soferi din trafic i-au sarit in ajutor.

Barbatul este din Oravita si a intrat cu viteza intr-o curba, a derapat si a lovit in plin un autotren care circula regulamentar din sens opus. Accidentul s-a produs la limita dintre judetele Timis si Hunedoara, pe raza localitatii Cosava, scrie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.