Guvernatorul rotarian Milian Sopoian, de la San Diego in Caras-Severin. "Sa promovam tinerii in activitatile comunitatii!"

Sambata, 21 Aprilie 2018, ora 09:01
10 citiri
Guvernatorul Districtului Rotary Romania si Republica Moldova (2241), Milian Sopoian, s-a aflat la Caransebes pentru a transmite viziunea presedintelui Rotary in grupul banatenilor.

Aceasta viziune a fost transmisa la pregatirea din San Diego, unde au luat parte toti cei 520 de guvernatori Rotary din 220 de tari.

"Sunt cateva principii dupa care se bazeaza activitatea Rotary. In primul rand, sa promoveze tinerii in activitatile comunitatii, dar si doamnele in randul Rotary. Anual este bine ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.