Hai la Poiana Marului si fa-ti curat la lac! "Si o plasa de gunoi adunat face diferenta dintre minoritate si majoritate"

Luni, 21 August 2017, ora 21:00
260 citiri
Asociatia Muntele Mic Extrem, impreuna cu Primaria Zavoi si Asociatia Bloju Poiana Marului din judetul Caras-Severin invita iubitorii de natura la o noua provocare de a proteja mediul inconjurator si a pune umarul la igienizarea lacului Poiana Marului.

Potrivit presedintelui Muntele Mic Extrem, Alin Gaica, in urma campaniei reusite "Fa-ti curat la munte!", Asociatia Bloju Poiana Marului si localnicii statiunii au solicitat ajutorul pentru rezolvarea aceleiasi probleme cu care si statiunea lor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.