HALUCINANT. Omul nu este persoana, ci Fiinta Vie Nascuta Viu! Concluzia ii apartine unui fost consilier local din Resita!

Vineri, 19 Mai 2017, ora 09:03
186 citiri
Conferinta memorabila a Partidului National Democrat, Filiala Resita! Membrii sai au promis ca vor face un anunt bomba si nu s-au dezis deloc!

O conferinta de presa care anunta dezvaluiri bomba i-a lasat pe cei prezenti cu gura cascata. Jurnalistii se asteptau la atacuri politice sau noi mutari in acelasi plan. Nici anunturi referitoare la viitoare strategii sau propuneri facute parlamentarilor nu ar fi mirat pe nimeni, insa subiectul final al conferintei va ramane cu siguranta in analele PND ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.