Holuri transformate intr-un urias targ la unul dintre liceele de elita din Timisoara! Ce surpriza au pus la cale elevii? GALERIE FOTO!

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 17:26
118 citiri
TIMISOARA. Scoala s-a transformat, pentru o zi, intr-o adevarata piata, pentru elevii de la Colegiul Banatean. Acestia si-au intins pe mese produsele pregatite cu grija, si si-au asteptat clientii. Au scos la vanzare prajituri preparate atent, dar si decoratiuni pentru sarbatori, numai bune de pus in brad.
"Am organizat acum si un targ, pe holurile scolii, in care copiii au vandut diferite produse, de la dulciuri la decoratiuni de sarbatori. In total s-au strans 2.500 de lei. A fost organizat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.