I-a iertat pe apropiatii primarului de amenzi, dar acum i-a venit randul. Seful Politiei Locale Lugoj a ramas fara permis si a fost amendat, dupa ce a sfidat un politist de la Rutiera!

Vineri, 20 Mai 2016, ora 23:24
94 citiri
Seful Politiei Locale Lugoj, Florin Dumitru, a fost sanctionat contraventional si i-a fost suspendat permisul de conducere.

Politistii rutieri au luat aceasta masura din cauza ca seful Politiei Locale si-a parcat autoturismul personal in parcarea din fata sediului Politiei Lugoj in locul rezervat, conform indicatoarelor rutiere, doar masinilor care apartin MAI si Primariei Lugoj. Desi a fost avertizat de un politist de la Biroul Rutier Lugoj sa isi mute masina personala in alta parte, Florin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.