Imagini spectaculoase de la capturarea uneia dintre cele mai mari grupari de traficanti, cu ramificatii din Turcia pana in Germania. Operatiune ampla a DIICOT Timisoara. Video

Miercuri, 23 Mai 2018, ora 17:20
109 citiri
TIMISOARA. Ampla actiune a procurorilor DIICOT si a politistilor de frontiera Timisoara pentru capturarea unei retele de traficanti ce opera in jumatate de Europa.
Filiera se ocupa cu racolarea de migranti din Orientul Mijlociu si Asia si transportul lor catre Austria si Germania, via Timisoara. Mai mult, traficantii foloseau transfugii pentru a transporta droguri.
Investigatiile au fost facute in paralel cu autoritatile din Germania si Serbia, iar momentul destructurarii retelei a fost unul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.