Imany catre publicul timisorean cu atitudine de snobi: "Puteti sa va ridicati in picioare si sa dansati, pentru ca nu sunteti int-o biserica"

Sursa: Adevarul
Duminica, 03 Iulie 2016, ora 14:16
94 citiri
A doua zi a festivalului JazzTM 2016 a fost incheiata de Imany, aseara, dupa ora 0. Sensibilitatea si vocea puternica a ridicat in final spectatorii in picioare, care au cantat alaturi de artista originara din Insulele Comore. Nu i-a fost insa usor lui Imany sa ridice comodul public timisorean in picioare. In prima parte a concertului, indemnurile ei catre public, de a aplauda, de a participa la spaectacol, au ramas fara ecou. Artista a ajuns sa le spuna spectatorilor: "puteti sa va ridicati in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.