Imobilul gradinitei de strada Traian Grozavescu este in stadiu avansat de degradare si pune in pericol viata copiilor! Pana acum, primarul Boldea a platit peste 100 de mii de euro chirie, bani cu care ar fi putut construi una noua!

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 21:59
67 citiri
Directorul Gradinitei PP2 a transmis Consiliului Local Lugoj o adresa, inregistrata la data 8 septembrie 2017, prin care aduce la cunostinta faptul ca imobilul in care isi desfasoara activitatea Gradinita PP1, situata pe strada Traian Grozavescu, se afla intr-un stadiu avansat de degradare, siguranta copiilor si a personalului fiind in pericol.

In documentul ajuns in urma cu doua zile pe masa consilierilor, se mai arata ca "in curtea gradinitei sunt denivelari, iar copiii se pot accidenta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.