Important e sa fii pe receptie! Pe receptia finala! Tehnica de betonare "cantitativa si calitativa" a 2 milioane de euro!

Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 09:04
112 citiri
Lucrarile de reabilitare a carosabilului pe strazile Sportului si Petru Maior din Resita au primit receptia finala in 2016. "Lucrari care corespund din punct de vedere cantitativ si calitativ", le-au catalogat cei 5 membri ai comisiei de receptie. Lucrari penale, lasa de inteles cei 5 specialisti in raportul de expertiza comandat la Timisoara de primarul Nelu Popa.

Obiectivul "Reabilitare carosabil, amenajare locuri de parcare si trotuare, Zona Triaj - Lunca - Moroasa" a cuprins doua strazi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.