In zona centrala a Timisoarei se parcheaza dupa bunul plac: "Niciun investitor nu o sa fie idiot sa bage milioane de euro intr-o parcare cu plata"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Septembrie 2016, ora 16:57
64 citiri
Nu e niciun secret. In Timisoara, soferii parcheaza unde doresc ei, chiar si pe locurile interzise. Si asta in ciuda faptului ca politistii locali sunt vazuti la tot pasul in centru. Fie ca parcheaza pe trotuar, fie pe piste de biciclete, unora pur si simplu nu le pasa. Strada Paris este una dintre strazile unde parcarea se face dupa urechi. Asta in conditiile in care exista o parcare cu taxa. In loc sa scoata cativa lei din buzunar pentru taxa de parcare, soferii parcheaza ilegal chiar langa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.