Inca un lugojean pentru alegerile parlamentare din diaspora: "Cred cu tarie ca se poate face mai mult pentru toti romanii, indiferent daca sunt acasa sau cu gandul acasa"

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 23:29
48 citiri
Lugojeanul Erich Mocanu are 43 de ani si este stabilit in Germania. Este casatorit si este tatal a trei copii, cel mai mic dintre murind din nefericire la numai 7 luni din cauze necunoscute de medici).

Aceasta despartire de micutul Armin-Erich l-a facut pe Erich Mocanu, ca impreuna cu familia, sa ajute alti copii bolnavi sau nevoiasi. In acest sens, a luat fiinta organizatia AEBS.org "Auch Engel brauchen Schutzengel / Chiar si ingerii au nevoie de ingeri pazitori", asociatie care a derulat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.