Inca un pas pentru schimbarea fabuloasa a unei cladiri istorice din Timisoara! Va avea amfiteatru si va arata ca-n filme! FOTO!

Marti, 26 Iulie 2016, ora 11:20
108 citiri
TIMISOARA. Una dintre cele mai batrane cladiri din Timisoara, aflata in buricul targului, va fi complet renovata de Primarie, dar nu oricum, ci pe bani europeni. Este vorba de imobilul care a adapostit pana anul trecut Clinica de Dermatologie de pe strada pietonala Marasesti si caruia i s-a gasit o noua destinatie, aceea de a cuprinde centre culturale si reprezentante diplomatice din Timisoara.
Proiectul pregatit de primarie este denumit "Refunctionalizare cladire din functiunea de spital de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.