Incalzire la Timisoara pentru mitingul de joi: "Nu ne-a spus nimeni inainte de alegeri ca urmeaza sa fim slugile unor condamnati!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 20:17
108 citiri
Aproximativ 100 de persoane s-au intalnit miercuri seara in Piata Victoriei din Timisoara, la mitingul "Spune NU amnistiei, spune DA democratiei". Mitingul "Spune NU amnistiei, spune DA democratiei" a fost anuntat initial, pe Facebook, pentru joi, insa pe parcursul zilei s-a decis sa se iasa si in aceasta seara. Chiar daca multi dintre cei care si-au anuntat prezenta pentru mitingul de maine nu au stiu de actiunea, in Piata Victoriei din Timisoara s-au adunat totusi in jur de o suta de persoane. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.