Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Apelul unui pastor din Timisoara, dupa drama de la Colectiv: "Nu va folositi de o tragedie pentru a va face publicitate"

Sursa: Adevarul
Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 12:51
276 citiri
Marius Cimpoaie se adreseaza tuturor pastorilor, bisericilor si a celor care vorbesc despre tragedia de la Bucuresti spunand ca ce s-a intamplat acolo este semnul judecatii lui Dumnezeu pentru faptul ca tinerii erau acolo la o petrecere de Halloween.
"Oameni buni, in loc sa judecati:
Faceti-va timp sa va rugati pentru familiile celor care si-au pierdut viata! Ganditi-va la modalitati concrete pentru a-i ajuta pe oamenii acestia disperati! Ganditi-va daca intr-adevar pozitia exprimata de voi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.