Incepe nebunia! Start la 2 ani de santier pe o strada din Timisoara! Artera largita la 4 benzi, intersectii amenajate si piste de biciclete!

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 14:22
99 citiri
TIMISOARA. Una dintre cele mai aglomerate artere ale Timisoarei intra in santier, acum la inceput de iarna. Este vorba de Calea Martirilor. Aceasta va fi largita la 4 benzi, vor fi amenajate 2 intersectii si se vor construi piste de biciclete. "Deranjul" locuitorilor din zona va dura 2 ani, potrivit contractelor proaspat incheiate de Primaria Timisoara cu firmele de constructii.
"Anunt cu mare bucurie ca am semnat contractul de executie lucrari pentru largirea la 4 benzi a Caii Martirilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.