Incepe operatiunea cea mai importanta de la Pasajul Jiul din Timisoara! Ce vom vedea in cateva zile si cand va fi gata largirea?

Marti, 02 Mai 2017, ora 14:22
131 citiri
TIMISOARA. Lucrarile la pasajul Jiul au ajuns la cel mai important punct, iar marti incepe principala operatiune, dar si cea mai dificila.
Este vorba de o platforma de beton ce va fi impinsa pe sub calea ferata prin dislocarea pamantului de sub linie. In timpul acestei manevre, traficul rutier si feroviar nu va fi oprit, ci se va circula cu restrictie de viteza.

"Astazi (n.r. marti) va incepe lansarea chesonului culeei la pasajul Jiul. Viteza de patrundere va fi una redusa. E o operatiune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.