Inselaciunile prin metoda "accidentul" continua la Lugoj. Doi parinti au fost anuntati ca fiica lor a lovit mai multi copii!

Duminica, 03 Mai 2015, ora 19:40
75 citiri
Doi lugojeni au fost incercati de escroci cu "metoda accidentul", in ultima saptamana. Parintii tinerei din Lugoj, care era plecata din localitate in interes de serviciu, au fost sunati si anuntati ca fiica lor a accidentat mai multi copii cu masina pe care o conducea.

Apelantul le-a dat acestora la telefon pe o femeie care plangea si care solicita printre suspine o suma frumoasa de bani. Parintii fetei nu s-au pierdut cu firea si si-au sunat fiica de la care au aflat ca nu s-a intamplat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.