Inspectoratul General de Stat in Constructii despre fisurile aparute in peretii pasajului Michelangelo din Timisoara: "Sunt rosturi de lucru"

Sursa: Adevarul
Marti, 22 Decembrie 2015, ora 18:20
140 citiri
Printr-o solicitare adresata in baza legii 544/2001, privind liberul acces la date de interes public, "Adevarul" a solicitat un punct de vedere al Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) cu privire la fisurile aparute in peretii pasajului Michelangelo din Timisoara la sapte luni de la inaugurarea lucrarii. In cerera inaintata ISC, la care ca au fost atasate link-uri catre fotografiile cu pasajul la ora actuala, "Adevarul" i-a solicitat institutiei abilitate cu verificarea calitatii in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.