Intalnire de taina intre primarul Timisoarei si liderii rromilor: "Le cer sa renunte la ceremoniile de nunta si funerare somptuoase din oras"

Sursa: Adevarul
Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 09:51
152 citiri
Nicolae Robu a postat pe Facebook un mic sumar despre cum va aborda intalnirea cu reprezentantii tiganilor din Timisoara. Iata ce le va cere primarul invitatilor sai.

1. Nu vor avea loc niciun fel de negocieri 2. Nu voi reveni asupra solicitarii de executie silita a fam. Carpaci 3. Ii voi spune si direct d-lui Carpaci ca am cerut Politiei si Parchetului sa investigheze toate acumularile masive suspecte de proprietati imobiliare din perioada 1990-prezent. Daca dl. Carpaci se consideri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.