Interventie a salvamontistilor la Baile Herculane. O familie din Bucuresti cu un copil de sase ani, s-a ratacit pe munte

Luni, 23 Octombrie 2017, ora 04:30
50 citiri
O familie din Bucuresti - sot, sotie si copil de sase ani - a solicitat ajutor, dupa ce s-a ratacit pe munte in zona Baile Herculane, cei trei fiind cautati de o echipa de salvamontisti.

Seful Salvamont Caras- Severin, Valentin Balaban a declarat pentru News.ro ca o echipa de salvamontisti cauta familia care s-a ratacit pe munte.

"Oamenii sunt plecati pe teren. Deoarece familia nu a stiut sa dea informatii despre locul in care se afla, colegii mei incearca sa ii localizeze si sa ii coboare de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.